Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
enigma2403 Začiatočník

Založený: 25.10.2008 Príspevky: 41 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: Nedeľa 11.Jan. 2009 15:19 Predmet: |
|
|
V tom pripade je Mirage dobre nespolahliva... pretoze sme si pisali ze by som si Vickey vzala ja, suhlasila ze sa stretneme, a ked som sa spytala kedy, tak uz viac neodpisala, a teraz sa dozviem ze ide k tebe... To je teda jednanie.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Mirage Ferret profesional

Založený: 23.07.2004 Príspevky: 903 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Nedeľa 11.Jan. 2009 15:21 Predmet: |
|
|
To jednanie bolo z toho dovodu ktory sa spomina v OFF TOPICU _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
enigma2403 Začiatočník

|
Zaslal: Nedeľa 11.Jan. 2009 15:27 Predmet: |
|
|
A to je aky dovod? pretoze prehladavat teraz 40 stran sa mi moc nechce... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
|
Návrat hore |
|
 |
enigma2403 Začiatočník

|
Zaslal: Nedeľa 11.Jan. 2009 15:35 Predmet: |
|
|
Tak zaprve, ten samcek sa vratil do rodiny odkial som ho mala, tak neviem o co vam ide... mali sme ho na skusku, ci sa znesu, alebo nie, potom sme sa dohodli z babou ze ak ho niekto bude chciet tak si ho vezme, ak nie vrati sa domov, a vratil sa domov....
takze ak neviete, tak nepiste kraviny.... ocenim to...
keby som nechcela fretku, tak nemam ani svoju predsa...
a za dalsie, preco sa spravas Mirage potom ako decko?
mala si hned napisat ze mi ju nechces dat, a nie natahovat ma.... A ze kto ma ake jednanie? ty si len klamarka, tak co posudzujete mna, a ani neviete ako sa veci maju.... |
|
Návrat hore |
|
 |
ambera Člen SKCHF

Založený: 10.02.2007 Príspevky: 1354 Bydlisko: v.okolí .. Zlaté Moravce
|
Zaslal: Nedeľa 11.Jan. 2009 15:39 Predmet: |
|
|
ty by si sa ako cítila keby ťa takto prehadzovlai od jedného k druhému, chúďa fretka potom je celá vystresovaná z toľkých ľudí a domovov.
čo by si spravila s Vickey keby sa spolu nezniesli?
MIrage hľadala dobrú - stálu rodinu pre ňu odkiaľ by už dalej nešla.
čo si človek má myslieť o tvojich inzerátoch dožaduješ sa fretky a potom ju dáš preč. takto sa nejedná so zvieratami. _________________ http://picasaweb.google.cz/amberanr

Naposledy upravil ambera dňa Nedeľa 11.Jan. 2009 15:42, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Nedeľa 11.Jan. 2009 15:41 Predmet: |
|
|
Ja som ti povedala ze ti ju nedam uz len preto ze ju chces k samcovi...a uz vobec nie preto lebo si si ju chcela zobrat na skusku...povedala som sice ze sa stretnem ale nie ze k tebe pojde...a potom co som si precitala som si to rozmyslela uplne...mala som vhodnejsich zaujemcov ako napriklad Pipu a vzhladom na to ze jej hladam domov ja je len a len na mne pre koho sa rozhodnem
Uz sa z jedneho domova vratila nepotrebujem aby vystriedala 30 dalsich... _________________

Naposledy upravil Mirage dňa Nedeľa 11.Jan. 2009 15:42, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
enigma2403 Začiatočník

|
Zaslal: Nedeľa 11.Jan. 2009 15:41 Predmet: |
|
|
Ked nevies ako sme sa dohodli tak nepis.... S Mirage sme sa mali stretnut v BA a nechat fretky chvilu spolu, aby sme hned videli ako sa spolu znesu, ak by sa zniesli, tak by som si ju vzala, ak nie, tak by som si ju nevzala.... Cize by ziadny domov nemenila, len by stravila chvilu s mojou fretkou |
|
Návrat hore |
|
 |
enigma2403 Začiatočník

|
Zaslal: Nedeľa 11.Jan. 2009 15:43 Predmet: |
|
|
pokial viem tak sme pisali ze mam vykastrovaneho samca, a ty ze tak potom ok.... ja tu mozem skopirovat aj tie maily, tak si nevymyslaj ze k samcovi ne a podobne |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Nedeľa 11.Jan. 2009 15:43 Predmet: |
|
|
Kludne  _________________
 |