Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
adina Ferret profesional

Založený: 13.03.2009 Príspevky: 956 Bydlisko: Kopčany okr.Skalica
|
Zaslal: Utorok 24.Mar. 2009 12:14 Predmet: Ferdinko a Kikinka & Fredánek a Jessienka |
|
|
Chcela by som vám predstaviť mojich úžasných miláčikov Ferdíka a Kikinku. Sú to takí rožkatí anjelici .Tchorík Ferdík sa narodil niekedy na jar v roku 2006 a brali sme si ho 2.10.06.Pani ,ktorá nám ho predávala,nám tvrdila,že má 3 mesiace a keďže sme s fretkami nemali absolútne žiadne skúsenosti,tak sme uverili. No a doma nastalo malé peklo .Ferdík bol šialená kúsavá potvorka ,ktorá si robila čo chcela a kde chcela( tým myslím,že cikal a kakal kde sa mu zachcelo).Museli sme byť stále v pozore.No a prišla puberta(príliš rýchlo nato ,že mal vraj 3 mesiace ).Uf ! To bolo niečo! ale aj tak ma úplne dostal a úplne som sa do neho záľúbila. Keď mi prvýkrát zaspal na rukách,tak som bola v siedmom nebi . Puberta prešla a prcek sa trošku ukľudnil a aspoň sem-tam cikal a kakal do záchodíka. No a keďže sme nechceli,aby sa doma sám nudil,tak sme mu v júni2007 priniesli malú kamárátku albínku Kikinku. Mala7 týždňov a bola úžasná.Prvé 3 dni spinkali oddelene. Na štvrtý deň už spinkali v jednej klietke,na piaty v jednom pelíšku. A dokonca maličká naučila Ferdíka chodiť na záchod asi sa pred ňou nechcel zahanbiť [/b]
Naposledy upravil adina dňa Nedeľa 16.Aug. 2009 15:31, celkom upravené 8 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
Luciffa Člen SKCHF

Založený: 13.10.2008 Príspevky: 539 Bydlisko: BA
|
|
Návrat hore |
|
 |
adina Ferret profesional

|
Zaslal: Utorok 24.Mar. 2009 12:25 Predmet: |
|
|
Ďakujeme ...určite pridám ďalšie príspevky.veď pri freťulkách sa stále niečo deje...ešte musím zistiť ako sa vkladajú fotky |
|
Návrat hore |
|
 |
zuzka2 Člen SKCHF

Založený: 25.02.2009 Príspevky: 282 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Utorok 24.Mar. 2009 12:48 Predmet: |
|
|
aj my ta vitame a dufame, ze ti budu drobci robit iba radost a sem tam trosku mozno neplechu  |
|
Návrat hore |
|
 |
edicia Člen SKCHF

Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2793 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Utorok 24.Mar. 2009 12:51 Predmet: |
|
|
ahooojte a pekne vas tu vitame aj my s lunkou )) uz sa tsime na fotky )) _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Soara Ferret profesional

Založený: 07.04.2006 Príspevky: 584 Bydlisko: Topoľčany, Brno
|
Zaslal: Utorok 24.Mar. 2009 13:03 Predmet: |
|
|
Fotiek fretiek nie je nikdy dosť. Vitajte.  _________________ Fretka, to nie je zviera, to je ZÁŽITOK. |
|
Návrat hore |
|
 |
adina Ferret profesional

|
Zaslal: Utorok 24.Mar. 2009 13:27 Predmet: |
|
|
Bohužial mám teraz môj PC v oprave,takže píšem na požičanom a tu nemám ešte žiadnu galériu,ale hneď ako bude doma tak pridám určite nejaké fotečky. Tí moji trpaslíci sú fakt úžasní aj keď práve teraz sú chorí .Kikinka má ruju (Ferdík je kastrovaný takže ten jej v tom nepomôže ) a liečime antibiotikami nejaký zápal a keďže Ferdík je tiež chorý a má od vetky nakázané ležať ,tak mu Kikinka neustále čistí uši,čo on strašne neznáša a vždy keď môže tak jej zdrhne do nejákého vzdialeného kúta domu ,ale teraz sú obaja zavretí,takže Ferda behá po klietke a Kika ho naháňa a keď ho chytí tak len čistí o dušu  |
|
Návrat hore |
|
 |
lenka6 Ferret profesional

Založený: 22.03.2008 Príspevky: 581 Bydlisko: DPH-KE
|
|
Návrat hore |
|
 |
adina Ferret profesional

|
Zaslal: Utorok 24.Mar. 2009 15:28 Predmet: |
|
|
Ok môžem ti dohodnúť u nás každý kto si náhodou ľahne v obývačke na gauč Kikinka to okamžite zaregistruje a šup na uši ..no nie je nad poriadny servis Pred tromi týždňami sme si priniesli šteniatko rotvika a to už má Kikinky plné zuby ,ale malá sa nevzdáva a stále to skúša a to sú už riadne ušiská!...  |
|
Návrat hore |
|
 |
lenka6 Ferret profesional

Založený: 22.03.2008 Príspevky: 581 Bydlisko: DPH-KE
|
Zaslal: Utorok 24.Mar. 2009 15:31 Predmet: |
|
|
hehe, no ide jej...ano mas pravdu full servis
to mas stastie, nasi hockedy vnoci ked ich amme v izbe, tak ty spis a oni dolezu k tebe a ta olizuju,pery, nos, no vsecko...ze jak nas maju radi  _________________ ži a nechaj žiť!!!
www.pinkyapple.snadno.eu
www.pinkyapple.estranky.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
|