Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
lenka6 Ferret profesional

Založený: 22.03.2008 Príspevky: 581 Bydlisko: DPH-KE
|
Zaslal: Štvrtok 19.Mar. 2009 22:46 Predmet: |
|
|
A uz sa vobec niekto podpisal pod peticiu?hmm?teda aby som si statisticky vyvodila ci to ma zmysel nadalej sem posielat prispevky ochladom zachrany tulenov alebo nie.
Lebo verim ze mate srdiecka na spravnom mieste a vam to nemoze byt ukradnuteee  _________________ ži a nechaj žiť!!!
www.pinkyapple.snadno.eu
www.pinkyapple.estranky.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Soara Ferret profesional

Založený: 07.04.2006 Príspevky: 584 Bydlisko: Topoľčany, Brno
|
Zaslal: Štvrtok 26.Mar. 2009 9:33 Predmet: |
|
|
Včera na prime dávali reportáž. Vraj majú tento rok povraždiť v Kanade asi 300 000!!!!!!! mláďat. A potom ešte vraveli, že Rusko prijalo zákaz lovu tuleňov. No aspoň niečo trošku pozitívne. _________________ Fretka, to nie je zviera, to je ZÁŽITOK. |
|
Návrat hore |
|
 |
hena9 Poradca chovu

Založený: 20.10.2005 Príspevky: 4476 Bydlisko: Fiľakovo/BA
|
Zaslal: Štvrtok 26.Mar. 2009 10:30 Predmet: |
|
|
Vie mi niekto povedať prečo je to nutné??? Ved tie plyšové zvieratká nikomu nič nerobia, a ani si nemyslím, že by boli nejak extra premnožene , a ked už zabiť, tak preco umlatiť ?? PRečo nie injekcia alebo guľka?  _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Pipa Ferret profesional

Založený: 02.10.2008 Príspevky: 1064 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Štvrtok 26.Mar. 2009 15:25 Predmet: |
|
|
hena9 Napísal: | Vie mi niekto povedať prečo je to nutné??? Ved tie plyšové zvieratká nikomu nič nerobia, a ani si nemyslím, že by boli nejak extra premnožene , a ked už zabiť, tak preco umlatiť ?? PRečo nie injekcia alebo guľka?  |
Heni asi sa im na to dobre pozerá  _________________
°°•moje lásky •°°
† ♥Lesanka♥ † ,♥Kami♥,♥Vickey♥ a ♥Nessie♥
http://picasaweb.google.sk/Pipendorka |
|
Návrat hore |
|
 |
Alena Ferret profesional

Založený: 05.10.2008 Príspevky: 1082 Bydlisko: Lučenec
|
Zaslal: Štvrtok 26.Mar. 2009 20:40 Predmet: |
|
|
Lovia ich predovsetkym pre kozusinu ...aby si mohla nejaka zazobana svina hriat svoju vypracovanu draho pistenu riť!!! _________________ -----------------------------
 |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Štvrtok 26.Mar. 2009 23:47 Predmet: |
|
|
preto ich zabijaju tymi kyjakmi, ci basebalkami..ze je to rychle..a taktisto aj konkurenci je rychla, tak si treba svihnut, bez ohladu na utrpenie mladat.
hoc na druhej strane som pocula, ze kanadska vlado za to tresce, ale usvedcit ich je tazke, pretoze nedostacujucim dokazom je napr. video
no otras, len tak pre info.my z kosic, sme sa do tychto peticii pustili, a vyzbierali sme co ja viem. cca.800-1000
tak to pokladam za uspech, cize ak ste sa niekto podpisal, vydali ste svoj nesuhlas s predajom vyrobkov z tulenov na europskych trhoch..
ja som si tam sama popodpisovala celu moju rodinu
to soara: presne tak, podla statistik tento pondelok sa zacala sezona na lov tulenov, a kedze sa zda ze zakaz sa ujme, preto sa tento rok pocita za naj vyvrazdovanie tychto tulenov za posledne desiatky rokov..sak kto by nechcel zarobit, ked ma poslednu sancu..no ne?  _________________ ži a nechaj žiť!!!
www.pinkyapple.snadno.eu
|
Návrat hore |
|
 |
Mida Ferret profesional

Založený: 22.09.2008 Príspevky: 358 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Piatok 27.Mar. 2009 2:06 Predmet: |
|
|
Kks, "milujem" tento kapitalizmus, každý len rozmýšľa, ako by mohol zarobiť... Nuž, neviem, kto toto povedal, ale mal pravdu: "Až bude vyrúbaný posledný strom, zjedená posledná ryba, a otrávená posledná rieka, vtedy zistíme, že peniaze sa jesť nedajú." Môj obľúbený citát  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Piatok 08.Máj. 2009 11:28 Predmet: |
|
|
tak konecne oficialne rozhodnutie v europskom parlamente znelo: ZAKAZ PREDAJA VYROBKOV Z TULENICH MLADAT DO CELEJ EU.
huraaaaa uz ziadne penazenky a privesky z tuleniiiiikov tu nekupime
tym padom by sa mal lov znizit postupom casu (dufajme na minimum¨)okrem kmena Iunitov(ci tedda ako sa volaju')
vidno ze nase usilie staaalo za to  _________________ ži a nechaj žiť!!!
www.pinkyapple.snadno.eu
|
Návrat hore |
|
 |
Maribell Super medium

Založený: 18.07.2008 Príspevky: 221 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: Nedeľa 01.Máj. 2011 21:12 Predmet: |
|
|
mno moc by som sa netesila...je to sice zakazane...ale tak isto je zakazanych vela inych veci a proste sa deju...vzdy sa najdu ludia ktori proste budu chciet zarobit na hocicom...aj ked protizakonne ..ved zakazane ovocie chuti najlepsie.. |
|
Návrat hore |
|
 |
|