Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Tunde Ferret profesional

Založený: 07.07.2004 Príspevky: 1714 Bydlisko: Bratislava,Znojmo
|
Zaslal: Streda 06.Máj. 2009 14:09 Predmet: |
|
|
presne tak,Maji,davam Ti zapravdu..Moje kaslacie choroby sa zhorsuju umerne so stresom.Mne tiez Dr.povedal,ze mam alergiu na zvierata bez vysetreni-skratka mas zviera-kasles-odstran zviera.No az v Tatrach mi po zdlhavych a nechutnych vysetreniach zistili autoimunne ochorenie,vraj kryptogenneho/nejasneho/ povodu.Mne je to jasne,ze je to stres a ziadna alergia na zvierata.
Mimochodom v Tatrach bola so mnou na lieceni jedna pani,co mala porblemy s dychanim,takisto mala silnu alergiu na macky.Raz jej syn dovliekol doranane maciatko a ona nemala srdce poslat ho prec s nim...Tak si ho nechali.Vraj sa prve dva tyzdne sla zadusit,ale potom nastalo zazracne vyliecenie alergie na macku..
Takze cim viac budete deti vychovavat v sterilnom prostredi,tym viac budu alergicke..tot moj nazor |
|
Návrat hore |
|
 |
Anubis Člen SKCHF

Založený: 02.04.2009 Príspevky: 195 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Streda 06.Máj. 2009 14:16 Predmet: |
|
|
To Johana: nemyslela som presunut vsetko, len pokracovat tu. A ako si mam teraz skopirovat prispevok, aby nebol niekde na konci diskusie vytrhnuty z kontextu? Som z toho jelen...
To MajaZ: presne, pricinu treba odstranit a to je najvacsi problem, prist na to, co to je a niekedy aj tak nie je lahke to nieco v zivote zmenit...
To Tunde: klin sa klinom vybija  _________________ Anu |
|
Návrat hore |
|
 |
Johana Ferret profesional

Založený: 14.07.2004 Príspevky: 4251 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Streda 06.Máj. 2009 14:20 Predmet: |
|
|
Anu, to teraz už asi nijak...resp. ja neviem ako  |
|
Návrat hore |
|
 |
Anubis Člen SKCHF

Založený: 02.04.2009 Príspevky: 195 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Streda 06.Máj. 2009 14:23 Predmet: |
|
|
Moj skromny navrh je nechat to tento krat tak ako to je...
A do buducnosti sa poucim a ked nastane situacia, budem sa snazit trafit spravnu temu a neprispievat do off, moze byt?
Dik! _________________ Anu |
|
Návrat hore |
|
 |
Johana Ferret profesional

Založený: 14.07.2004 Príspevky: 4251 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Streda 06.Máj. 2009 14:37 Predmet: |
|
|
Samozrejme. |
|
Návrat hore |
|
 |
Jolana Ferret profesional

Založený: 07.07.2004 Príspevky: 1165 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Streda 06.Máj. 2009 19:20 Predmet: |
|
|
Alergia nie je sranda. Kto videl niekedy astmatický záchvat, vie o čom píšem. Napriek tomu sa s alergiami dá žiť. Záleží aj na tom, čo človek dokáže vydržať a obetovať. Keby malo astmatický záchvat moje dieťa, tak sa asi vzdám všetkého." Našťastie" má moja staršia dcéra astmu pri telesnej záťaži a zo zvierat jej vadia morské prasiatka, ktoré doma nemáme. Inak majú obe dcéry aj manžel alergiu na niektoré druhy rastlín /každý na iné/. Muž má alergiu aj na roztoče ako Maja a on mal naozaj škaredý astmatický záchvat. Okrem toho má aj slabú alergiu na mačky, hoci máme 2 doma. Utretie srsti mokrou handrou určite nepomáha. Každý deň užíva lieky. Ja a mladšia dcéra máme exzémy. Mne nenašli príčinu a dcére alergiu na kovy a gumu.
Napriek tomu sme sa zvierat nevzdali a zatial to zvládame. Kto nás pozná ,vie, že máme 5 fretiek, 2 kocúrov, 2 fenky a ešte aj nejaké tie nechlpaté zvieratká. Pevne dúfam, že sa nebudem musieť rozhodovať, či si ich môžeme nechať. A naozaj velmi záleží na výbere lekára. Niektorí by nás nechali spať na dlážke bez kobercov, čalúneného nábytku, záclon, kvetov, zvierat.... |
|
Návrat hore |
|
 |
MajaZ Admin

Založený: 07.07.2004 Príspevky: 3610 Bydlisko: Šamorín
|
Zaslal: Streda 06.Máj. 2009 20:39 Predmet: |
|
|
To Jolana: sak hovorim, ze sklenena gula je ideal vsetkych alergologov...  |
|
Návrat hore |
|
 |
bodule Začiatočník

Založený: 20.06.2009 Príspevky: 79 Bydlisko: ČR, Praha
|
Zaslal: Utorok 02.Feb. 2010 20:52 Predmet: |
|
|
můj přítel začíná mít taky alergii, problém je, že bydlím u rodičů a tak mám fretky v pokoji , zatím to přítel zvládá. ale když čístíme klec musí z bytu pryč 8)prská brečí a otékají mu oči (jen jestli se nevymlouvá )doufám, že se to nebude zhoršovat, ale nevzdala bych se jich hledala bych místo kam je přesunout třeba mámě do ložnice  _________________ spící ďáblíci a bodule |
|
Návrat hore |
|
 |
|