|
Slovenský klub chovateľov fretiek oficiálne fórum SKCHF o fretkách a ich majiteľoch
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Paci sa vam? |
ano |
|
100% |
[ 7 ] |
nie |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkom hlasov : 7 |
|
Autor |
Správa |
edicia Člen SKCHF

Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2793 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Štvrtok 14.Máj. 2009 18:56 Predmet: |
|
|
ooj moje malicke, hned by som si ho vzala keby som mala tu moc... skoda , ze sa asi neda tak lahko zohnat  _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
lenka6 Ferret profesional

Založený: 22.03.2008 Príspevky: 581 Bydlisko: DPH-KE
|
Zaslal: Piatok 15.Máj. 2009 13:23 Predmet: |
|
|
Mooc pjekne zvieratko-milucke. No v dnesnej dobe ludia chovaju kadeco, ale podla mna toto zvieratko nebolo tyrane, ved nevyzeralo byt hladne, podvyzivene ani nijak zranene ci ubyte. Mozno sa zdaaze sa boji kedze ma take veeelke ocicka, ale maximalne bolo vylakane z tolkych ludi, ved aj fretulky su z toho niekedy hotove ked sa k nim nahrne kopa deciek pocas vychadzky.
mozte to okomentovat "ved opice patria do dzungle" aj tchori patrili do lesa, ale polovnici chceli lovit a tak zdomancili fretky.(pricom to je len maznacik a ziadne uzitkove zviera).
podla mna niektore zvierata su tyrane aj v zoo(ladove medvede, chladnokrvne koniky v lete na 40stupnovych horucavach v rozmere ohrady zopar metrov x zopar metrov).
ale to je na dlho, a sem to nepatiiii. V skratke-tento svet je uz prehnity ludskou bezocivostou voci prirode od ktorej sme zavisli. _________________ ži a nechaj žiť!!!
www.pinkyapple.snadno.eu
www.pinkyapple.estranky.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|