|
Slovenský klub chovateľov fretiek oficiálne fórum SKCHF o fretkách a ich majiteľoch
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Mária.F Člen SKCHF

Založený: 03.09.2005 Príspevky: 427 Bydlisko: Bánovce nad Bebravou
|
Zaslal: Štvrtok 11.Jún. 2009 23:06 Predmet: |
|
|
Ja keď pridám k môjmu veku jednu 0,budem aj ja stará korytnačka,ale mne by ten dáždnik zhabala dcérka,lebo je tam Ayscha(u nej sú zatiaľ všetky fretky Ajša)  |
|
Návrat hore |
|
 |
adina Ferret profesional

Založený: 13.03.2009 Príspevky: 956 Bydlisko: Kopčany okr.Skalica
|
Zaslal: Štvrtok 11.Jún. 2009 23:14 Predmet: |
|
|
Tunde Napísal: | Co Ty vies,mozno aj decka budu chciet taky dazdnik .Pozri,vsak prsi len obcas a ked je lejak,tak je to jedno,co je na dazdniku,hlavne ze nezmoknes  |
No keby sa tu dal kúpiť tak ho určite mám . Môj syn má taký s delfínmi a hanbí sa ho nosiť ( má 13r....syn ,nie ten dáždnik ),tak si ho občas beriem ja No ale také fretky
Mária ,moja dcéra by mi ho asi zhabala tiež ,bo ona je tiež postihnutá fretkami (ako ma tu raz ktosi nazval ) _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Ady&Bueno Začiatočník

Založený: 11.06.2009 Príspevky: 31 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Zaslal: Štvrtok 11.Jún. 2009 23:51 Predmet: |
|
|
to: Maria
no mne fretak pride az skoro v polovici leta a zatial mam nakupene celkovo dost toho takze len tak v blizkej dobe nic potrebovat nebudem
"ale cert nikdy nespi" - takze kdo vi _________________ Moje telo moze patrit kazdej, ale moje srdce patri iba Amy.
Amy http://www.youtube.com/watch?v=9tzULmdrfso NEW NEW NEW NEW
 |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|