Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Miki Ferret profesional

Založený: 08.07.2004 Príspevky: 957 Bydlisko: Brezno
|
Zaslal: Streda 11.Máj. 2005 14:49 Predmet: BREZNO |
|
|
Tak som sa rozhodol, ze tu ZATIAL budem davat planovane-neplanovane vychadzky, na ktore sa budem zatial chystat s Miskou.
Zatial preto, lebo priamo v Brezne vieme doteraz o fretkach len z pocutia a ja dufam, ze sa to coskoro zmeni a nejaka sa nam ozve.
To pre pripad, ze by sa chcel s nami niekto z Brezna stretnut, nevadi, ze nema fretku. Kopec ludi sa ma na nu pyta a ja viem, ze ked som este len uvazoval o fretke, velmi som ju chcel vidiet ako sa to zvieratko sprava, co papa a pod. Takze pripadni zaujemcovia, kludne pridte sa popytat.
Fretkari s fretkou ci bez su samozrejme vitani.  |
|
Návrat hore |
|
 |
Miki Ferret profesional

|
Zaslal: Utorok 17.Máj. 2005 10:33 Predmet: |
|
|
Ak by mal niekto zaujem o stretnutie s nami v Brezne, poslite mi SS.
Ak bude pekne pocasie a sucho, tak mozno i dnes (17.5.2005) budeme v okoli nemocnice okolo 17:30 az 18:00. |
|
Návrat hore |
|
 |
Miki Ferret profesional

|
Zaslal: Pondelok 05.Sep. 2005 16:06 Predmet: |
|
|
Najdu sa uz nejaky zaujemcovia o stretko v okoli Brezna? |
|
Návrat hore |
|
 |
Katka Člen SKCHF

Založený: 10.01.2009 Príspevky: 3 Bydlisko: Brezno
|
Zaslal: Utorok 13.Jan. 2009 20:37 Predmet: Ahoj Miki |
|
|
Ahoj, síce tvoje správy sú už staré, ale možno sa tu ešte kukneš.
Fretku máme od júla - a je to ozaj sranda. . Tak ak sa kukneš na správy tak sa ozvi,budeme radi ,že nás je v Br. viac. a možno už vieš o viacerých ?
papapa  |
|
Návrat hore |
|
 |
ashlee Začiatočník

Založený: 13.04.2009 Príspevky: 41 Bydlisko: SR,Brezno
|
Zaslal: Streda 01.Júl. 2009 15:01 Predmet: |
|
|
ak tu niekto pride tak by som sa chcela spytat ci by sme neurobili dake stretko fretiek (ty co su z Brezna) aby sme sa spoznali pretoze som sa dopocula ze nas je uz dost.vymenit skusenosti a pod. napiste aj s kade konkretne ste (sidlisko) na forum alebo ss,icq. _________________ http://myferret.webnode.sk/ |
|
Návrat hore |
|
 |
|