|
Slovenský klub chovateľov fretiek oficiálne fórum SKCHF o fretkách a ich majiteľoch
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
bronka Prima

Založený: 12.12.2006 Príspevky: 104 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Utorok 18.Aug. 2009 14:47 Predmet: |
|
|
ja som platila postovne 120 korun ceskych za balik 9kg .
johan, ja davam vitakraft uz 5 rokov a to ze tam neni taurin, no nezabijem sa z toho. granule prestriedam, taurin mozno davat v podobe doplnujucich granuliek - od gimpetu je ich dost a su dostupne, takisto v pastach a podobne.
duo ferret primiesam tiez z casu na cas, takisto ferret complete. nedavam len jedny granule, ale chcem, aby fretky jedli co mozno najviac druhov a zvykli si. nahodou granule vypadnu, ako napr. ANF a potom co. fretka bude hrabat do granul a ohrnat nos. a napr. tie xtravital maju aj taurin. takze z tych kupim nabuduce tiez. myslim, ze nic netreba prehanat. ani tauriny ani vitaminy ani neviem co vsetko. strava nech je pestra, zeleninka, ovocie, cerstve masko a je to ok. |
|
Návrat hore |
|
 |
Johana Ferret profesional

Založený: 14.07.2004 Príspevky: 4251 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Utorok 18.Aug. 2009 16:05 Predmet: |
|
|
Takže oprava: ako som vyčítala z obalu, nový DuoFerret taurin obsahuje, má však len 16% tuku.
Bronka, ja mám na kŕmenie granulami trochu iný názor, aj na "pestrosť stravy" ale je každého osobná vec, ako si kŕmi zviera... |
|
Návrat hore |
|
 |
bronka Prima

Založený: 12.12.2006 Príspevky: 104 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Utorok 18.Aug. 2009 16:55 Predmet: |
|
|
Johana, jasne, ved kazdy nech krmi, ako uzna za vhodne. Ja len hovorim, ze ja davam okrem ineho aj Duo Ferret a nemala som zatial zlu skusenost z titulu tohto krmiva, ako pisala Peggy, ze jej fretka mala ine hovienka apod.
info o krmiva davam do prislusneho vlakna. |
|
Návrat hore |
|
 |
ina Člen SKCHF

Založený: 20.06.2007 Príspevky: 852 Bydlisko: piešťany
|
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|