Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
ina Člen SKCHF

Založený: 20.06.2007 Príspevky: 852 Bydlisko: piešťany
|
Zaslal: Utorok 18.Aug. 2009 8:49 Predmet: Dobry e-shop |
|
|
prezerala som rozne stranky. niekde vyber tovaru, niekde ceny.
napiste, prosim, skusenosti s dobrym e-shopom, kde sa oplati kupovat. myslim, ze to mnohym pomoze sa zorientovat.
aby bol vlcik syty aj ovecka cela ... hups, fretka cela _________________ povedali: cim viac poznam ludi, tym mam radsej zvierata...
Naposledy upravil ina dňa Streda 19.Aug. 2009 21:35, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
moccagrande Ferret profesional

Založený: 08.04.2008 Príspevky: 1400 Bydlisko: Fiľakovo/Bratislava
|
Zaslal: Streda 19.Aug. 2009 18:21 Predmet: |
|
|
Ja mam dobre skusenosti s Petstore.sk, objednavali sme u nich vybavu do klietky aj zverlit, bolo to v aprili a maji a mali akciu Dovoz v ramci BA zdarma. Ale neviem, ci v Petrzke nemaju dovoz zdarma vzdy..V tom obdobi som nasla v casopise reklamu aj na dovoz zdarma nejakeho oneho online obchodu, ale na stranke nemali nic uvedene, tak som im napisala, ale zvysoka na mna kaslali....bohuzial si neviem spomenut na nazov :-/ Kazdopadne z Petstoru vzdy doniesli aj tovar, ktory sme chceli a aj mi odpisali na moje otazky. |
|
Návrat hore |
|
 |
B_U_L_B_Y Začiatočník

Založený: 05.08.2009 Príspevky: 91 Bydlisko: Zlaté Moravce
|
Zaslal: Streda 19.Aug. 2009 21:08 Predmet: |
|
|
akajeta stranka? http://petstore.sk/ my nechce zobrazit že neexistuje |
|
Návrat hore |
|
 |
ambera Člen SKCHF

Založený: 10.02.2007 Príspevky: 1354 Bydlisko: v.okolí .. Zlaté Moravce
|
|
Návrat hore |
|
 |
B_U_L_B_Y Začiatočník

Založený: 05.08.2009 Príspevky: 91 Bydlisko: Zlaté Moravce
|
Zaslal: Streda 19.Aug. 2009 21:35 Predmet: |
|
|
jj tento odkaz mi ide diky  |
|
Návrat hore |
|
 |
Johana Ferret profesional

Založený: 14.07.2004 Príspevky: 4251 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Štvrtok 20.Aug. 2009 8:31 Predmet: |
|
|
Z www.petstore.sk nakupujem bežne (v kamennom obchode, mám to na sídlisku) obchod je seriozny, aj e-shop, pozmám osobne majiteľa. Ak niečo chcem a nemajú to na webe, stačí napísať mail a zoženú to. Tedy okrem krmív, s tým je teraz bieda, roky mi dodávali ANF (tam teraz nefunguje dovozca pre SR) takže teraz tento obchod kvalitné granule pre fretky nemá žiadne. |
|
Návrat hore |
|
 |
Niki Poradca chovu

Založený: 23.11.2005 Príspevky: 3703 Bydlisko: Vysoká pri Morave
|
Zaslal: Utorok 13.Okt. 2009 14:13 Predmet: |
|
|
Keďže sa míľovými krokmi blíži výstava a pre dobrú kondíciu a prevenciu pre fretky sa doporučuje sirup Plerasan alebo pasta Probican, tak som objednala obidva prípravky z www.vetland.sk. Tovar mi prišiel poštou do 24 hodín. Teraz majú aj akciu - darček pre prvých 100 zákazníkov (adresár alebo plyšové myšky). |
|
Návrat hore |
|
 |
|