Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
ina Člen SKCHF

Založený: 20.06.2007 Príspevky: 852 Bydlisko: piešťany
|
Zaslal: Piatok 26.Feb. 2010 18:27 Predmet: h r a c k y |
|
|
mohli by sme sa podelit o to, ake hracky miluju nase fretule:
napad vznikol pri pozerani priesvitnej plastovej gule pre fretky. paci sa mi , len ci by sa pacila aj mojim drobcom
dajte svoje skusenosti ...... sup sem s nimi  _________________ povedali: cim viac poznam ludi, tym mam radsej zvierata... |
|
Návrat hore |
|
 |
Dodi Člen SKCHF

Založený: 10.10.2005 Príspevky: 5063 Bydlisko: Kuřim - u Brna
|
Zaslal: Piatok 26.Feb. 2010 18:50 Predmet: :-) |
|
|
igelitovou tašku a živou myšku  _________________ ČR |
|
Návrat hore |
|
 |
meried Prima

Založený: 19.04.2009 Príspevky: 127 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Piatok 26.Feb. 2010 18:55 Predmet: |
|
|
igelitova taska je na 1. mieste len nenechavat bez dozoru, 2 miesto obsadila miska s natahovacim motorcekom tu si stinky nosi vsade. _________________ www.mariskaastinky.estranky.cz |
|
Návrat hore |
|
 |
ambera Člen SKCHF

Založený: 10.02.2007 Príspevky: 1354 Bydlisko: v.okolí .. Zlaté Moravce
|
Zaslal: Piatok 26.Feb. 2010 19:19 Predmet: Re: h r a c k y |
|
|
ina Napísal: | mohli by sme sa podelit o to, ake hracky miluju nase fretule:
 |
predsa druhú živú fretku
o kúpené hračky veľký záujem nemajú, zato ponožky, sáčky, papierové škatuľky, štuple z umelých fliaš aj korkové ....
dvaja freťoši sa radi strčia do umelého kýblika jedno ako veľkého a tam sa gúľajú aj s kýblikom a škriabu si chrbátiky  _________________ http://picasaweb.google.cz/amberanr
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Alena Ferret profesional

Založený: 05.10.2008 Príspevky: 1082 Bydlisko: Lučenec
|
Zaslal: Piatok 26.Feb. 2010 19:25 Predmet: |
|
|
u mojej frete je najnovsia oblubena hracka mačka,rano pocujem dupot este aj cez stople v usiach ako ju nahana po byte,chyba je len v tom ze si ju nemoze odniest pod pohovku ako ponozky,spodne pradlo,cukriky,cokoladu,pečivo,mačičkine hracky(najlepsie vsetky co ma),vreckovky,hračky mojho syna...je toho vela a so mnou sa najradsej hra s pokrovcom v kuchyni,ked vidi,ze chodim okolo nej uz bezi a caka ma tam  _________________ -----------------------------
 |
|
Návrat hore |
|
 |
zuzka2 Člen SKCHF

Založený: 25.02.2009 Príspevky: 282 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Piatok 26.Feb. 2010 20:42 Predmet: |
|
|
nooo, nas Lucky tomu sa hodi vsetko... samozrejme pod pohovkou..hehe...ale hracky ma rad gumenne piskajuce, to ma zopar takych top, teraz maju oblubenu taku mysku na takej strune cele to je na takom podstavci...na to vzdy tak paradne utoci... myska uz sice vyzera ako votrelec, ale je to fajn a ete maju radi taku plysovu natahovaciu mys Lili sa s nou aj zahra, ale Lucky ten setko schmatne a ukradne pod pohodvku a este maju taky šuchotivý sáčik, ze sakel potahnuty latkou a potom maju ete obaja radi nasho kocura samozrejme obaja ako teroristi  |
|
Návrat hore |
|
 |
Maria Ferret profesional

Založený: 07.10.2008 Príspevky: 397 Bydlisko: Holic
|
Zaslal: Piatok 26.Feb. 2010 21:57 Predmet: Hracky |
|
|
Nas Hugo sa rad hra s macom a kacenkou ktore su pripevnene na tenkej gumicke. Ja mu ich taham beriem a nahanam ho s nimi a pritom sa nenabeham. To ma docasnu nahradu za kamosku ktoru mu donesieme asi cez leto.
Potom som do velikanskej krabice poskladala mensie s dierami na preliezanie . No a naj hracka je velky maco panicek. |
|
Návrat hore |
|
 |
Soara Ferret profesional

Založený: 07.04.2006 Príspevky: 584 Bydlisko: Topoľčany, Brno
|
Zaslal: Piatok 26.Feb. 2010 23:07 Predmet: |
|
|
U nás najviac letia pískacie hračky, ponožka naplnená igelitkami a samozrejme panička  _________________ Fretka, to nie je zviera, to je ZÁŽITOK. |
|
Návrat hore |
|
 |
Spoild Začiatočník

Založený: 16.01.2010 Príspevky: 48 Bydlisko: Zvolen
|
Zaslal: Sobota 27.Feb. 2010 13:14 Predmet: |
|
|
Urcite vsetko co susti a vsetko co sa da odniest. Strrasne sa mu pacia umele mysky. Lopticky ho velmi nezaujimaju, no aj ked raz mal obdobie kedy tenisak roztrhal za noc.  |
|
Návrat hore |
|
 |
cami Člen SKCHF

Založený: 14.06.2006 Príspevky: 4765 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Sobota 27.Feb. 2010 16:37 Predmet: |
|
|
Jimmy ma oblubene natahujuce mysi a kinderkove vajicka. Dokaze za tym utekat do zblbnutia. A ja samozrejme za nim, lebo nedonesie mi to.
Kimmy ma uplne iny styl hrania a nerada sa nahana za niecim ako Jimmy. Je predsa dama. Ale miluje jezkov na prute (teda uz bez gumy a prutu), to si nosi do skryse a rada sa pohra so zatvarakmi od PET flias a gumovymi loptickami s rolnickou. Vyzvanat s nimi vie aj pol hodinu. |
|
Návrat hore |
|
 |
|