| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Mirage Ferret profesional

Založený: 23.07.2004 Príspevky: 903 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Sobota 27.Feb. 2010 19:10 Predmet: |
|
|
U nás sú najoblúbenejšie hračky kinder vajíčka, ponožky vypchaté niečím šušťavým, tašky, taký ten papier do ktorého sa balia kytice a samozrejme trubky. A inak zbožňujú rozkusovanie gumených loptičiek ale k tým sa dostanú len náhodou ak o tom neviem Najrôznejšie krabice, nádoby, kýble a naj je pre nich krhla. O to lepšie ak je v nej aj trochu vody. _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dodi Poradca chovu

Založený: 10.10.2005 Príspevky: 4288 Bydlisko: Kuřim - u Brna
|
Zaslal: Pondelok 19.Apr. 2010 17:45 Predmet: :-) |
|
|
Prosím napište své zkušennosti se škrabadly - prodávanými pro kočky - jestli o to mají fretky zájem a jestli by to byl žádaný sortiment v prodeji za lepší pořizovací částku než ve zverimexech. (šktabadlo s boudkou) _________________ ČR |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alena Ferret profesional

Založený: 05.10.2008 Príspevky: 1069 Bydlisko: Lučenec
|
Zaslal: Pondelok 19.Apr. 2010 19:38 Predmet: |
|
|
Ja mam doma velke skrabadlo po strop a velakrat tam nasu fretku davame ale nema on ziadny zaujem,je to kralovstvo len nasej mačky. _________________ -----------------------------
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
hena9 Poradca chovu

Založený: 20.10.2005 Príspevky: 3719 Bydlisko: Fiľakovo/BA
|
Zaslal: Pondelok 19.Apr. 2010 20:39 Predmet: |
|
|
Ja hovorím za kamaratku, tá ma z takýchto skrabadiel spravenu peknu preliezku pre fretky, ma tam hlavne tie "kocky, atd. Fretky jej chodia do kociek spavat ked su navolno, alebo sa v tom nahanaju  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jordi Poradca chovu

Založený: 20.01.2005 Príspevky: 3179 Bydlisko: ČR - Olomoucký kraj - Prostějov
|
Zaslal: Pondelok 19.Apr. 2010 23:56 Predmet: |
|
|
| Moje fretky do toho škrábou a lozí po tom, ale neřekla bych, že to je nezbytná součást výbavy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
cami Člen SKCHF

Založený: 14.06.2006 Príspevky: 3824 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Utorok 20.Apr. 2010 7:29 Predmet: |
|
|
| Nase maju skrabadlo zo sedacky. Urcite by do takych kociek chodievali spavat, ale na to im postacia aj krabice. Takze podla mna uplne zbytocna investicia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Niki Poradca chovu

Založený: 23.11.2005 Príspevky: 2971 Bydlisko: Vysoká pri Morave
|
Zaslal: Utorok 20.Apr. 2010 10:16 Predmet: |
|
|
| Podľa mňa škrabadlo ako škrabadlo na škrabanie pazúrov pre mačky fretky nejako zvlášť nevyužijú. Ale taká preliezka pre fretky z dreva s množstvom zavesených hojdačiek, búdok a hračiek na gumičke, by sa tchorom páčiť mohla - také fretčie ihrisko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alena Ferret profesional

Založený: 05.10.2008 Príspevky: 1069 Bydlisko: Lučenec
|
Zaslal: Streda 21.Apr. 2010 18:55 Predmet: |
|
|
presne tak skor vymysliet nieco take specialne pre fretky,skrabadla pre macky nie su velmi vhodne ani ako budky na spanie pre fretky,neda sa totiz dat dole calunenie aby sa mohlo vyprat...aspon na mojom nie,takze som stastna,ze moju fretku to nezaujima  _________________ -----------------------------
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|