Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
ELis Začiatočník

Založený: 17.09.2009 Príspevky: 32 Bydlisko: Kopčany
|
Zaslal: Nedeľa 05.Sep. 2010 18:45 Predmet: |
|
|
Moc,moc,moc dík  |
|
Návrat hore |
|
 |
pegas54 Začiatočník

Založený: 31.05.2010 Príspevky: 47 Bydlisko: Bratislava
|
|
Návrat hore |
|
 |
ina Člen SKCHF

Založený: 20.06.2007 Príspevky: 852 Bydlisko: piešťany
|
Zaslal: Štvrtok 11.Nov. 2010 20:47 Predmet: |
|
|
roztomile, tvorte, tvorte, fretkari  _________________ povedali: cim viac poznam ludi, tym mam radsej zvierata... |
|
Návrat hore |
|
 |
moccagrande Ferret profesional

Založený: 08.04.2008 Príspevky: 1400 Bydlisko: Fiľakovo/Bratislava
|
|
Návrat hore |
|
 |
cami Člen SKCHF

Založený: 14.06.2006 Príspevky: 4765 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Streda 21.Nov. 2012 8:45 Predmet: |
|
|
Este stale to mate takto? Teraz neviem, ci to brat ako tyranie zvierat alebo majitelov?!  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Štvrtok 22.Nov. 2012 12:54 Predmet: |
|
|
Cami, davam tomu tak pol percenta sancu, ze sa niekedy nieze budu tolerovat, ale aspon sa Lara nebude snazit ju prizabit A je to dost na nervy, lebo ich musime pustat na striedacku, a ked pustime Laru, spolubyvajuca si najprv vylezie na stol, lebo sa jej boji (aj na nu uz skaredo Lara zautocila). A ked potom tu Laru pustime, tak je hned hore na klietke a hlada svoju fretciu obet, ktoru chce stoj co stoj zlikvidovat  |
|
Návrat hore |
|
 |
hena9 Poradca chovu

Založený: 20.10.2005 Príspevky: 4476 Bydlisko: Fiľakovo/BA
|
Zaslal: Štvrtok 22.Nov. 2012 13:01 Predmet: |
|
|
No, ale toto je moc. Táák by som ju vyprášila, teroristku jednu! Jediná cesta je, že ona MUSI vedieť, že nesmie chodiť na klietku a bude za to bitá. Len tak sa ju naučí ignorovať. Takto ju v tom ako keby ešte podporuješ, vždy ked vylezie na klietku potriasť kožuchom, dať na riť. A intenzitu stupnovať vzhľadom na útok a opakované vracanie na klietku. U nás táto metoda zabrala (aj ked sa ti bude zdať,že nič nerobíš len ju trestáš a ona ta za to nenávidí) neskor sme ich aj zoznamovali, a tá kt. utočila bola proste bitá. Časom sa naučila ,že nesmie lebo dostane a skrotla. _________________

Naposledy upravil hena9 dňa Štvrtok 22.Nov. 2012 13:02, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
Niki Poradca chovu

Založený: 23.11.2005 Príspevky: 3703 Bydlisko: Vysoká pri Morave
|
Zaslal: Štvrtok 22.Nov. 2012 13:01 Predmet: |
|
|
Ono takéto medzizvieracie vzťahy dajú riadne zabrať. Niekedy je to o nervy. Ja to veľmi dobre poznám ale u psov. A vždy si tak hovorím ako dobre by im bolo keby si ako tak vychádzali a nechceli sa každú sekunndu zakillovať. _________________ _______________________________________
CHS Čierna perla
Doris, Kira, Pongo, Speedy, Ella Fleur a Theo |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Piatok 23.Nov. 2012 1:23 Predmet: |
|
|
hena9 Napísal: | No, ale toto je moc. Táák by som ju vyprášila, teroristku jednu! Jediná cesta je, že ona MUSI vedieť, že nesmie chodiť na klietku a bude za to bitá. Len tak sa ju naučí ignorovať. Takto ju v tom ako keby ešte podporuješ, vždy ked vylezie na klietku potriasť kožuchom, dať na riť. A intenzitu stupnovať vzhľadom na útok a opakované vracanie na klietku. U nás táto metoda zabrala (aj ked sa ti bude zdať,že nič nerobíš len ju trestáš a ona ta za to nenávidí) neskor sme ich aj zoznamovali, a tá kt. utočila bola proste bitá. Časom sa naučila ,že nesmie lebo dostane a skrotla. |
Heni, vykusam byt v tom dosledna, len ona je ako ten tiger vo Flinstonovcoch, vylozis dverami, vrati sa oknom, dokaze to robit neskutocne dlho Vyfliaskas a obcas ju to skor nabudi, ako pitbulla. Doteraz som skusala metodu "ved ju to po case prejde" a dufala som, ze ju skor ci neskor to splhanie unavi a nebude vladat, ale je ako duracell  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Piatok 23.Nov. 2012 1:26 Predmet: |
|
|
Niki Napísal: | Ono takéto medzizvieracie vzťahy dajú riadne zabrať. Niekedy je to o nervy. Ja to veľmi dobre poznám ale u psov. A vždy si tak hovorím ako dobre by im bolo keby si ako tak vychádzali a nechceli sa každú sekunndu zakillovať. |
Niki, presne Ako super by sa vedeli zahrat spolu, a ako som sa tesila, ze Lara bude mat kamosku a budeme ich pustat spolu. No...nevydalo. |
|
Návrat hore |
|
 |
|