|
Slovenský klub chovateľov fretiek oficiálne fórum SKCHF o fretkách a ich majiteľoch
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
edicia Člen SKCHF

Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2793 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Pondelok 27.Apr. 2009 7:47 Predmet: |
|
|
Ale ja som vooobec nepovedala, ze to bolo zleee tak na mna hned neutocte... mne sa to pacilo, tak neviem ako a z coho ste to usudili... a za tou vetou som napisala no nevadi... booze preco tu hned kazdy reaguje prhko... vobec som to nemyslela v zlom... TV odrb sa u nas pouziva dost casto... neviem co je cudne a zle na tomto vyraze... proste to bol TV odrb ale nepisala som ze to bolo zle !!!
johana a viem o com bola ta relacia pozerala som ju ,ale to ze bol ten fretacik prezentovany ako maznacik mi prislo najmilsie a najlepsie lebo je este vela ludi (aspon tu na Sloensku) co ani len netusia, ze aj u nas sa fretky vyskytuju a uz vobec nie to ze sa daju chovat aj doma ako milacikovia... _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
adina Ferret profesional

Založený: 13.03.2009 Príspevky: 956 Bydlisko: Kopčany okr.Skalica
|
Zaslal: Pondelok 27.Apr. 2009 7:58 Predmet: |
|
|
No.......či to bol originál fretiak,alebo len dablér ,každopádne fretiak tam hral a ten bol snáď skutočný.A možno to ľuďom,ktorí stále netušia,čo to fretka je , vrylo nejaké informácie.
A ukázali tam aj riziká ,ktoré vzniknú z nepozornosti to pohryznutie, zatúlanie sa fretky..........
Aj to,že keď už si niekto takéto zvieratko kúpi, tak v prípade problémov existujú ľudia,ktorí sú ochotní pomôcť.
Mne sa to páčilo Bolo to poučné aj milé  _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
moccagrande Ferret profesional

Založený: 08.04.2008 Príspevky: 1400 Bydlisko: Fiľakovo/Bratislava
|
Zaslal: Pondelok 27.Apr. 2009 23:08 Predmet: |
|
|
edicia Napísal: | Ale ja som vooobec nepovedala, ze to bolo zleee tak na mna hned neutocte... mne sa to pacilo, tak neviem ako a z coho ste to usudili... a za tou vetou som napisala no nevadi... booze preco tu hned kazdy reaguje prhko... vobec som to nemyslela v zlom... TV odrb sa u nas pouziva dost casto... neviem co je cudne a zle na tomto vyraze... proste to bol TV odrb ale nepisala som ze to bolo zle !!!
johana a viem o com bola ta relacia pozerala som ju ,ale to ze bol ten fretacik prezentovany ako maznacik mi prislo najmilsie a najlepsie lebo je este vela ludi (aspon tu na Sloensku) co ani len netusia, ze aj u nas sa fretky vyskytuju a uz vobec nie to ze sa daju chovat aj doma ako milacikovia... |
ale co bojis, ja som prchka casto, ale neutocila som na teba
okrem toho som tiez z generacie, ktorej slovnik obsahuje aj slova ako odrb a podobne...je to v podstate iba taky polovicny ak nie tretinovy vulgarizmus  |
|
Návrat hore |
|
 |
edicia Člen SKCHF

Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2793 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Utorok 28.Apr. 2009 7:37 Predmet: |
|
|
mocca xi xi nebojiiim ) pride mi to trochu cudne a hlavne to ze sa na to uz nikto nevijadril a to mi je luto,ked ja na niekoho zautocim a potom uznam ze to bolo nevhodne tak sa aj ospravedlnim, skoda ze to nerobi aj ta generacia co nas ,, uci " ako sa mame spravat my !!! ale budis  _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
cami Člen SKCHF

Založený: 14.06.2006 Príspevky: 4765 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Utorok 28.Apr. 2009 8:52 Predmet: |
|
|
Edicia, nevidela som to, lebo neda sa mi to pozriet. Ale verim, ze si sa vyjadrila bezprostredne a uprimne si zareagovala bez umyslu niekoho nastvat. Za svoj nazor sa nemusis ospravedlnovat. Aj keby mozno lepsie vyznelo TV ofuk! Ja v tom nic zle, co si napisala nevidim a to som generacia, ktora by Ta "mala ucit"!! Ale ver tomu, ze niekedy sa ja ucim od Tvojej generacie!  |
|
Návrat hore |
|
 |
adina Ferret profesional

Založený: 13.03.2009 Príspevky: 956 Bydlisko: Kopčany okr.Skalica
|
Zaslal: Utorok 28.Apr. 2009 9:13 Predmet: |
|
|
Edícia,myslím ,že sa nič tak hrozné nestalo aj keď niekedy by človek mohol o minútu dlhšie porozmýsľať a nájsť iný výraz k veci,ktorý by vôbec nikoho nepobúril.
Ospravedlňujem sa za OFF
Ale čo sa týka tej TV relácie,ako som už písala aj keď to možno bolo hrané,tak to bolo veľmi pekne spracované a poučné. Myslím,že to ,že tam ukázali fretku ako domáceho mazlíčka mnohých ľudí konečne vyvedie z omylu,že je to divoký tvor,ktorý sa doma chovať nedá( ako mi zopár ľudí povedalo). _________________

Naposledy upravil adina dňa Utorok 28.Apr. 2009 9:36, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
Johana Ferret profesional

Založený: 14.07.2004 Príspevky: 4251 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Utorok 28.Apr. 2009 9:17 Predmet: |
|
|
edicia Napísal: | mocca xi xi nebojiiim ) pride mi to trochu cudne a hlavne to ze sa na to uz nikto nevijadril a to mi je luto,ked ja na niekoho zautocim a potom uznam ze to bolo nevhodne tak sa aj ospravedlnim, skoda ze to nerobi aj ta generacia co nas ,, uci " ako sa mame spravat my !!! ale budis  |
Edicia, pokiaľ máš na mysli mňa, tak ja sa skutočne nebudem vyjadrovať k príspekvom ktoré sú OFF. Ad 1) na to nemám čas, ad 2) ma to nebaví ad 3) nie som tu pedagóg na učenie sa správaniu.
Skôr by som bola radšej, keby si na tomto fore tí "mladší" uvedomili, že na prezentáciu súkromných názorov a pocitov mimo názvu tej-ktorej témy nie je forum, ale na chat, alebo SS. Väčšina tém už tu nemá hlavu-pätu, z fora sa stáva neprechľadná zmeska, kvalitné info už je veľký problém nájsť....
A sorry, že som momentálne i ja OFF...ale môj príspevok si si vyžiadala. |
|
Návrat hore |
|
 |
ambera Člen SKCHF

Založený: 10.02.2007 Príspevky: 1354 Bydlisko: v.okolí .. Zlaté Moravce
|
Zaslal: Utorok 28.Apr. 2009 11:47 Predmet: |
|
|
ja som si to až včul kukla. tiež sa mi to nedalo otvoriť až po dlhom babraní
to, že tam hral iný freťáčik mi je jedno. hlavne to bolo o fretkách a pekne spracované a to si myslím je najpodstatnejšie na celej reportáži. ukazuje fretku ako ,,normálne,, domáce zvieratko, ktoré sa dá chovať v byte, chodiť s ním medzi ľudí, že jestvujú spolky, kluby chovateľov fretiek, na ktorých sa dá obrátiť atd. _________________ http://picasaweb.google.cz/amberanr
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Johana Ferret profesional

Založený: 14.07.2004 Príspevky: 4251 Bydlisko: Bratislava
|
|
Návrat hore |
|
 |
Mida Ferret profesional

Založený: 22.09.2008 Príspevky: 358 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Streda 15.Júl. 2009 17:25 Predmet: |
|
|
Minulý týždeň som videla na DVD nový film, volá sa to Inkoustové srdce (čiže Atramentové) a jedna z vedľajších postáv tam má fretku. Objavuje sa na plátne celkom často, ale aj tak neviem, či sa mi to iba zdalo, alebo mala ozaj rohy (ale iba také malé). A zase vydáva v tom filme akési divné zvuky, ktoré som od fretky v živote nepočula a dokonca vyskočila na jedného chlapa, akože ho chce zahryznúť a chlap sa zmietal, ako keby vážila tak 20 kilo Inak film celkom obstojný, ale videla som už oveľa oveľa lepšie.
Tu je aj fotka z filmu s tou fretkou - a fakt tie rohy má!
http://z.about.com/d/kidstvmovies/1/0/F/M/Ink004.jpg _________________ Chvalabohu, že fretky nedokážu lietať  |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|