|
Slovenský klub chovateľov fretiek oficiálne fórum SKCHF o fretkách a ich majiteľoch
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Dodi Člen SKCHF

Založený: 10.10.2005 Príspevky: 5063 Bydlisko: Kuřim - u Brna
|
Zaslal: Nedeľa 31.Aug. 2008 9:11 Predmet: Neodpověděli jsme Vám? |
|
|
Vzhledem k tomu, že poslední dobou je dost módní tvrzení: Já jsem to ale posílal už dávno a vy jste mi neodpověděli !, doporučuji při odeslání mejlu směrem k vedení klubu a plemenné knize zatrhnou možnost zpětné zprávy při doručení a přečtení. Pokud se Vám vrátí zpětný mejl, že bylo přečteno nebo doručeno a my neodpovídáme, napište prosím sem, dotaz (např. 30.7. jsem posílal mejl na pk@fretka.sk z adresy filip.beki@seznam.cz, přišlo mi potvrzení o doručení a nikdo mi doposud neodpověděl).
Pokud Vám nepříjde potvrzení o doručení nebo přečtení, zkontrolujte si správnost adresy, na kterou jste mejl posílali, podívejte se do odeslaných, jestli tam je jako odeslaná a nebo do rozepsaných, v tom případě odeslaná nebyla. Pak přepošlete znovu na správnou adresu. _________________ ČR |
|
Návrat hore |
|
 |
MajaZ Admin

Založený: 07.07.2004 Príspevky: 3610 Bydlisko: Šamorín
|
Zaslal: Pondelok 01.Sep. 2008 22:44 Predmet: |
|
|
Rovnako prosuim vsetkych, ktori ocakavaju nejaku postu (listovu - ZoP, preukazy, certifikaty a pod.) od klubu a ona im nie je dorucena, aby sa ozvali, nie je v mojej moci kontrolovat kde sa listove zasielky flakaju. A bohuzial ani moznost "bola dorucena" nie je mozne zaskrtnut. |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|