|
Slovenský klub chovateľov fretiek oficiálne fórum SKCHF o fretkách a ich majiteľoch
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
edicia Člen SKCHF

Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2793 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Utorok 25.Nov. 2008 11:55 Predmet: |
|
|
podla mna si mu urcite neublizil moja herecka si sama ponara hlavu do vody aj vcera ked sme skusali lovit vrchnaciky z misky tak ked tam uz ziadne nemala tak si ponarala hlavu do vody, straaasna zabava to je ))
a co ty vies, mozno sa mu paci cierna farba ako mne a chcel aj vizerat stihlejsi aby si mu daval viac papakat )) alebo sa mozno chce pacit mne aj mojej lunke )) _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
WildSammy Super medium

Založený: 18.06.2008 Príspevky: 221 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Utorok 25.Nov. 2008 11:59 Predmet: |
|
|
Aj ten moj sa ponara do vody Keby si ho videla Nebol strieborno-biely, ale bol cierno-dymovo-strieborny a vsetko biele, bolo na nom cierne mozno chcel len vycistit kolesa alebo sa zahrat na kominara hehe |
|
Návrat hore |
|
 |
edicia Člen SKCHF

Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2793 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Utorok 25.Nov. 2008 12:04 Predmet: |
|
|
v kazdom pripade si ho mal odfotit )) musel by rozkosny  _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
WildSammy Super medium

|
|
Návrat hore |
|
 |
Alena Ferret profesional

Založený: 05.10.2008 Príspevky: 1082 Bydlisko: Lučenec
|
Zaslal: Utorok 25.Nov. 2008 13:27 Predmet: |
|
|
neboj sa casom budes mat aj ty uchylku vsade chodit s fotakom a nahatat tvojho fretiaka ako paparazzi ,moja je uz niekedy zo mna taka nervozna,ze by ma chcela aj uhryznut .No a mal si ho nechat takeho dymovo-cierno-strieborneho,taku fretku urcite este nikto nema ! _________________ -----------------------------
 |
|
Návrat hore |
|
 |
WildSammy Super medium

|
Zaslal: Sobota 29.Nov. 2008 23:07 Predmet: |
|
|
Alena Napísal: | neboj sa casom budes mat aj ty uchylku vsade chodit s fotakom a nahatat tvojho fretiaka ako paparazzi ,moja je uz niekedy zo mna taka nervozna,ze by ma chcela aj uhryznut .No a mal si ho nechat takeho dymovo-cierno-strieborneho,taku fretku urcite este nikto nema ! |
Moze byt, ale bohuzial mam fotak v servise a navyse mam velku zrkadlovku, s ktorou sa vsade neda chodit a fretka sa nou tazko foti Na vianoce chcem nasim kupit kompakt, cize potom sa bude uz fotit jednoduchsie  |
|
Návrat hore |
|
 |
WildSammy Super medium

|
Zaslal: Sobota 29.Nov. 2008 23:19 Predmet: |
|
|
Zajtra sa chystam so Spockom von Dufam, ze vyjde pocasie a bude sa mu vonku pacit Mame sa stretnut este s inymi fretkami z NR, ktore prinesie Ambera a dufam, ze stretko bude uspesne
Inac v poslednom case si Spoky zvykol spat v kosiku alebo v rukave v obyvacke Spi sa mu tam lepsie ako v hamaku v klietke Teraz cez zimu rad spava dlhsie Problem je vsak v tom, ze ak sa zobudi, tak sa vykaka v obyvacke a nasi zuria Skusil som mu dat rohovy zachodik na miesto kam chodi kakat v obyvacke, ale uspesne ho ignoruje a kaka aj tak vedla. Vacsinou do rohu pri stenu Objednal som mu WC Flappy, ktore snad bude mat u neho vacsi uspech ako rohove zachodiky, ktore nema rad.
Vyrobil som mu aj budku z kartonovej krabice Vyrezal som do nej dieru na vlezenie a dnu ma umiestneny jeho oblubeny sveter. Neskor som mu budku vylepsil tunelom, ktory vsak smeruje naspat do budky, ale rad nim chodi. Dnes sa v nom, ale zasekol Budku ma vsak rad a obcas do nej vlezie, ked sa chce schovat
Podobnu budku ma aj v kuchyni Je to jeho jedalen. Bez nej by sa ani nenajedol Vlezie jednou stranou do budky a druhou vystrci hlavu a papa z misky masko alebo pije vodicku z misky vedla. Ked dopapa, vylezie von alebo si este ide zamaskrtit na granulach v klietke
Potom sa hrame, ale v poslednej dobe sa chce hrat len sam alebo sa mi schovava. Dnes ma prisiel zobudit do postele a vliezol mi pod duchnu a tam ma pohryzol do nohy Robi to ak sa mu zda, ze sa mu nevenujeme Potom mi este par krat poskakal po hlave a uspesne ma zobudil Ked som vstal hned usiel a kvokal pri tom.
Takto nejak vyzera nas bezny den. Vonku sme dlhsie neboli, lebo doktor zakazal, ale nedalo mi a nedavno som ho zobral po dlhom case na sneh. Robil z neho ako saleny. Najprv sa v nom valal, potom ryl nufakom a neskor zacal skakat a hrabat Ked som skocil ja, skocil aj Spoky a tesil sa zo snehu. Mal od neho cely nufacik Ked mu uz bola zima, prisiel mi k nohe a chcel ist na ruky. Potom sme uz isli domov a vecer sme mali exkurziu po vchode Behali sme hore/dole po schodoch a onuchavali susedom dvere. Obcas sa zalubil Spokymu nas kvetinac na chodbe a rozhodol sa ho presadit. Lubilo sa mu to velmi, ale zakazal som mu a isli sme preskumat dalsie poschodie. Tam sme nasli stare epeda z gaucu a Spoky medzi ne vliezol a jedno zhodil a trosku si po nom poskrabkal. Psy u susedov stekali ako dive, ale my sme isli uz pomalinky domov
Momentalne Spoky opat spi ako vzdy, ked pisem do jeho denniku  _________________ https://picasaweb.google.com/113099348499357863449/

Naposledy upravil WildSammy dňa Nedeľa 30.Nov. 2008 16:54, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
Alena Ferret profesional

Založený: 05.10.2008 Príspevky: 1082 Bydlisko: Lučenec
|
Zaslal: Nedeľa 30.Nov. 2008 7:58 Predmet: |
|
|
No asi by sa ti ani nepodarilo pisat,keby nespal..
Dennicek ma pobavil,taky mily,prikladne sa Spokymu venujes.Nasa tiez velmi rada lašuje po schodisti.Tam su rozne vone a pachy a hlavne smradlave topanky ,co tak fretky miluju. _________________ -----------------------------
 |
|
Návrat hore |
|
 |
WildSammy Super medium

|
Zaslal: Nedeľa 30.Nov. 2008 15:47 Predmet: |
|
|
Alena Napísal: | No asi by sa ti ani nepodarilo pisat,keby nespal..
Dennicek ma pobavil,taky mily,prikladne sa Spokymu venujes.Nasa tiez velmi rada lašuje po schodisti.Tam su rozne vone a pachy a hlavne smradlave topanky ,co tak fretky miluju. |
Aj moj ma najoblubenejsiu hracku topanky Hlavne kozenne s gumenou podrazkou hehe _________________ https://picasaweb.google.com/113099348499357863449/
 |
|
Návrat hore |
|
 |
ina Člen SKCHF

Založený: 20.06.2007 Príspevky: 852 Bydlisko: piešťany
|
Zaslal: Nedeľa 30.Nov. 2008 16:39 Predmet: |
|
|
tvoj tvorecek je typicka fretka. prejem vam vela radosti. robi si z tebou co chce, - presne ako nasa. a aby sa nepovedalo, obcas aj nie  _________________ povedali: cim viac poznam ludi, tym mam radsej zvierata... |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|