Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
stachulienka Člen SKCHF
Založený: 23.01.2009 Príspevky: 99 Bydlisko: Považská Bystrica/Bratislava
|
Zaslal: Piatok 20.Mar. 2009 17:41 Predmet: Tri male prekvapenia |
|
|
Ahojte, tak som si aj ja zalozila dennik tych mojich nezbednikov. Ako som spominala. Mam doma tri male fretule - vsetky z chovproduktu. Su ale zato velmi mile a celkom /niekedy/ aj poslusne 
Naposledy upravil stachulienka dňa Piatok 20.Mar. 2009 17:46, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
stachulienka Člen SKCHF
|
Zaslal: Piatok 20.Mar. 2009 17:43 Predmet: |
|
|
Narodenie - to mi nevedel nikto povedat. Ale typujem, ze Lolo ma 9 tyzdnov. Aisha tak 7 a nakoniec maly Maco ma 6. Aspon podla mojich skromnych odhadov  |
|
Návrat hore |
|
 |
zuzka Medium

Založený: 04.02.2009 Príspevky: 151 Bydlisko: Liptovsky Mikulas
|
|
Návrat hore |
|
 |
Emka Ferret profesional

Založený: 24.01.2009 Príspevky: 546 Bydlisko: Dúbravka-Landauova32
|
Zaslal: Piatok 20.Mar. 2009 19:28 Predmet: |
|
|
takk teda nech ti robia neplechu ale aj nech si s nimi aj vela uzijes  |
|
Návrat hore |
|
 |
Soara Ferret profesional

Založený: 07.04.2006 Príspevky: 584 Bydlisko: Topoľčany, Brno
|
Zaslal: Piatok 20.Mar. 2009 23:20 Predmet: |
|
|
Prajem veľa zábavy. Budeš to mať občas pestré.  _________________ Fretka, to nie je zviera, to je ZÁŽITOK. |
|
Návrat hore |
|
 |
ambera Člen SKCHF

Založený: 10.02.2007 Príspevky: 1354 Bydlisko: v.okolí .. Zlaté Moravce
|
|
Návrat hore |
|
 |
lenka6 Ferret profesional

Založený: 22.03.2008 Príspevky: 581 Bydlisko: DPH-KE
|
Zaslal: Sobota 21.Mar. 2009 10:31 Predmet: |
|
|
hehe, to ked su taky mali, tak so si s nimi veeer tomu ze uzijes..ti zaberu vacsinu volneho casu...a aj izby
len sa mi nechce dako verit ze su taketo malickee, ked si zoberiem spatne 6-9 tyzdnov, to by sa narodili niekedy vo februari, co sa rata dalsich par tyzdnov gravidity dozadu a sa mi nezda zeby boli v decembri alebo januari kritee, vtedy nie je "sezona".
no neviem co je na tom pravdy, vidiis a mi to take divnee...hehe
ale to je v podstate jedno(taky detail), hlavne je abys i ich mala rada a uzivala si si to s nimi
taakze som pochopila ze to mas 2samcekov a 1samicku??no cista svorka...  _________________ ži a nechaj žiť!!!
www.pinkyapple.snadno.eu
www.pinkyapple.estranky.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
stachulienka Člen SKCHF
|
Zaslal: Sobota 21.Mar. 2009 11:42 Predmet: |
|
|
Co sa tyka toho narodenia, tak to som len odhadovala. Ale ked som hladkala polrocne fretky, oni mali uplne inu srst ako mladatka. Preto odhadujem, ze su take male. Tie dve maju taku srst ako plysacik, taku hebku. Az Lolo, ktory je najstarsi, ten zacina mat uz taku srst ako ked som hladkala starsiu fretku. Ale sama neviem..... |
|
Návrat hore |
|
 |
lenka6 Ferret profesional

Založený: 22.03.2008 Príspevky: 581 Bydlisko: DPH-KE
|
Zaslal: Sobota 21.Mar. 2009 12:11 Predmet: |
|
|
no aj srst suvisi s vekom fretky,ano kym je malicka je jemnulinka, aj podsada, ale nie vzdy je to tak!
napr. 8 tyzdnove fretulky maju este taku gulatejsiu tvaricku, a uz polrocne by mali mat peknu plnu, ako dospelaacke.skus si pozriet albumy od uzivatelov na tomto fore _________________ ži a nechaj žiť!!!
www.pinkyapple.snadno.eu
www.pinkyapple.estranky.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
cami Člen SKCHF

Založený: 14.06.2006 Príspevky: 4765 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Sobota 21.Mar. 2009 12:51 Predmet: |
|
|
Leni, niektore fretule boli tento rok opat pomylene a mali uz v novembri ruju. A to boli stare pritom len 5 mesiacov, takze kludne mohli davat nakryt aj v decembri, pokial sa nasiel aj tak pomyleny samcek a zacal s rujou skor. Takze kludne mozu byt Stachulienkine fretulky take malicke. Maco podla toho, co pisala urcite. Len nechapem tych ludi, ako mozu dat take male papulenky do Chovproduktu na predaj.
Stachulienka, tesim sa na Tvoje zazitky s malinkymi prekvapeniami! A drzim palce, nech sa Vam vsetkym dari!!!  |
|
Návrat hore |
|
 |
|