Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
bronka Prima

Založený: 12.12.2006 Príspevky: 104 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Streda 22.Júl. 2009 10:57 Predmet: www.i-zverimex.cz |
|
|
maju vitakraft, ferret complete a duo ferret a este dvojo inych krmiv a aj gimpet pasty.
mne takmer 9 kilovy balik poslali za 120 korun ceskych na dobierku kurierom. vsetko trva cca 3-4 dni. |
|
Návrat hore |
|
 |
edicia Člen SKCHF

Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2793 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Streda 22.Júl. 2009 13:14 Predmet: |
|
|
maju tam super ceny, platila si ceskymi korunami alebo eurami??? _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
bronka Prima

|
Zaslal: Streda 22.Júl. 2009 13:56 Predmet: |
|
|
ked pride kurier, prerata to kurzom CZK/EUR a zaplatim v eurach.
Na slovensku dorucuje spolocnost in time.
Ako myslim, ze 120 korun za 10kilovy balik z ciech je veeelmi dobra cena
a netreba nic platit dopredu a prevadzat mimo SR, je to pekne na dobierku.
ak budete objednavat, treba uviest do objednavky, ze nech vam vyrataju postovne na slovensko.
samotny e-shop na slovensko neposiela, riesia to cez nejaku partnersku firmu, ktora preda balik PPL.
ale pani odtial pisala, ze si dali uz aj oni vypracovat cenovu ponuku pre zasielanie na slovensko. a ked to bude vyhodne, bude baliky posielat priamo e-shop.
inak komunikovali sme mailom aj telefonom, velmi ochotni boli vsetci zucastneni  |
|
Návrat hore |
|
 |
edicia Člen SKCHF

Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2793 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Streda 22.Júl. 2009 14:45 Predmet: |
|
|
no super uz sa aj do toho pustim )) _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Mária.F Člen SKCHF

Založený: 03.09.2005 Príspevky: 427 Bydlisko: Bánovce nad Bebravou
|
Zaslal: Streda 22.Júl. 2009 19:11 Predmet: |
|
|
Tie klietky sú tam za super ceny.Pozrem po čom ich má ešte Jordi,ale majú aj dosť vecí pre psov ,ktoré by sa mi zišli. |
|
Návrat hore |
|
 |
wiwa89 Začiatočník

Založený: 01.03.2009 Príspevky: 60 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Utorok 18.Aug. 2009 9:13 Predmet: |
|
|
výborny e-shop aj ked im trvalo vyše týždna kym sa veci ku mne dostali, ale stalo to za to. Tie granule vitakraft maju za polovičnu cenu ako u nas v obchodoch a kupoval som aj take vankušiky a konzervu a billy je z nich uplne hotovy  |
|
Návrat hore |
|
 |
ina Člen SKCHF

Založený: 20.06.2007 Príspevky: 852 Bydlisko: piešťany
|
Zaslal: Utorok 18.Aug. 2009 11:30 Predmet: |
|
|
co ste tam kupovali? napr, co sa oplati a je ok . diki  _________________ povedali: cim viac poznam ludi, tym mam radsej zvierata... |
|
Návrat hore |
|
 |
bronka Prima

|
Zaslal: Utorok 18.Aug. 2009 14:06 Predmet: |
|
|
wiwa: ja som tiez cakala cca tyzden, ale beruc do uvahy, aki su ochotni, vzdy odpisali na dotaz a islo to z ciech cez inu firmu atd atd., myslim, ze je to velmi slusna dodacia doba! mozno kratsia ako u mnohych slovenskych shopov!
ina: ja uz tradicne vitakraft, ferret complete a nove duo ferret. co ma este zaujalo su granula xtra vital, ktore som nepoznala a objednala som len 1 balenie. ale maju vynikajuce zlozenie, nesmrdia a je tam aj taurin a kadeco. takze nabuduce objednavam aj z nich viacej. a samozrejme, pasticky gimpet  |
|
Návrat hore |
|
 |
Peggy Ferret profesional

Založený: 07.02.2009 Príspevky: 532
|
Zaslal: Utorok 18.Aug. 2009 14:28 Predmet: |
|
|
Bronka: kedže je to z Čr koľko sa platí poštovné?
iNAK môj Charlie mal z Duo ferretu dosť nekvalitné hovienka,tak trošku aj hnačky.Tak neviem.. ako to jedia a znašajú tvoje/tvoja _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Johana Ferret profesional

Založený: 14.07.2004 Príspevky: 4251 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Utorok 18.Aug. 2009 14:40 Predmet: |
|
|
Nové DuoFerret som pozerala v obchode, zloženie sa mi vôbec nepáčilo, žiaľ presné parametre si nepamätám, dnes tam idem, ak ho majú môžem opísať.
U Vitakraft nikde na balení nie je uvedený taurin...a nenašli sme to ani nikde na webe.
Asi som vás moc nepotešila.....  |
|
Návrat hore |
|
 |
|