Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Dodi Člen SKCHF

Založený: 10.10.2005 Príspevky: 5063 Bydlisko: Kuřim - u Brna
|
Zaslal: Utorok 23.Feb. 2010 8:24 Predmet: :-) |
|
|
Maji na fejzbuku není vidět kdo co připojoval, dělá to admin a to jsme tam myslím zatím 4 a z toho ty jsi předseda - tak si to pěkně užívej
Je fajn, že se to trošku líbí, je to práce klubu a ne moje. Jen mi už dochází materiál - už aby byly další šikovné ruky, ať mám co vložit  _________________ ČR |
|
Návrat hore |
|
 |
Petra p. Poradca chovu

Založený: 28.11.2006 Príspevky: 498 Bydlisko: Plzeň, ČR
|
Zaslal: Utorok 23.Feb. 2010 10:22 Predmet: |
|
|
Můžeme tam vkládat fotky i my, z malých setkání, která si tu pořádáme sami, ne pod jménem klubu?
Pokud ne, tak to samozřejmě pochopím, myšlenka toho zněla jen v tom, nabádat ostatní lidi k větší návštěvnosti téhle stránky a pořádání víc takových akcí. _________________ -----------------------------------------------
http://www.stastny-tchorik.wbs.cz
http://bennyna.rajce.idnes.cz |
|
Návrat hore |
|
 |
Dodi Člen SKCHF

|
Zaslal: Utorok 23.Feb. 2010 10:27 Predmet: :-) |
|
|
Peti vkládejte jasně, za chvíli tam stejně přibydou fotky různých fretek od přátel. Jen aby to nebylo třeba z akce českého klubu, abysme jim nelezli do zelí nebo ta akce přímo pojmenovaná, pokud nebyla naše. _________________ ČR |
|
Návrat hore |
|
 |
Dodi Člen SKCHF

|
Zaslal: Sobota 27.Feb. 2010 20:58 Predmet: :-) |
|
|
Už máme přes 300 fanoušků - ukázky práce klubu jsou zajímavé pro ostatní, podle statistiky je celkem dobrá návštěvnost. To co my bereme jako samozřejmost, je pro ostatní zajímavé a jiné.
Chci to zpestřit i tím, že průběžně fotím to co vytváříme s Corigen - šablony, návod, průběžně postup práce - až po hotový výrobek. Jirka od Áji to průběžně přeloží i do angličtiny.
Jestli se někdo chcete podělit o např. návod, jak ušít houpačku nebo něco jiného, prosím foťte si průběžně postup a pak bysme to na stránku popořadě a postupně dali.
Už jsem pár stránek a fan klubů s fretkama na fejz zkoukla, ale jsou to vesměs diskuze a nic podobnýho, co máme my. _________________ ČR |
|
Návrat hore |
|
 |
MajaZ Admin

Založený: 07.07.2004 Príspevky: 3610 Bydlisko: Šamorín
|
Zaslal: Nedeľa 28.Feb. 2010 13:24 Predmet: |
|
|
Hani, hod oko na www.roby.szm.sk do sekcie fretky, je tam cely postup ako sa sije vak na fretku...su tam aj fotky a strih...kludne si to zober... |
|
Návrat hore |
|
 |
Dodi Člen SKCHF

|
Zaslal: Nedeľa 28.Feb. 2010 15:10 Predmet: :-) |
|
|
Maji díky - kouknu, vložím - postupně, aby to všechno nešlo naráz - do Olympiády daleko a historie je už asi vyčerpaná  _________________ ČR |
|
Návrat hore |
|
 |
Dodi Člen SKCHF

|
Zaslal: Piatok 12.Nov. 2010 21:55 Predmet: :-) |
|
|
koukněte na face - vložila jsem další ukázky z olympiády - foťák zvládá jen minutové střihy a není moc dokonalý - ale je to přece jen živý pohyb _________________ ČR |
|
Návrat hore |
|
 |
|