Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Adelka Ferret profesional

Založený: 05.05.2008 Príspevky: 584 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Nedeľa 26.Júl. 2009 15:42 Predmet: VIDEJKÁ - Bitky našich freťúl / Je toto zoznamovanie sa OK? |
|
|
Aaaaaaaaaaaaaaaahojte,
takže, keďže si stále neviem predstaviť, kedy je klbčenie sa pri zoznamovaní našich potvor Chillinky a Labky OK a kedy je nebezpečné, rozhodla som sa založiť túto tému aj pre ostatných chovateľov v našej situácii. Labku sme mali rok, keď sme si priniesli Chillinku vo veku 10 mesiacov. Labka inú fretku nikdy nevidela, Chillinka žila spolu so starým fretčím pánom ešte do januára tohto roka. Naše zoznamovanie vyzerá asi takto:
http://www.youtube.com/watch?v=6LbhqKszSjI
Keďže my doma prežívame infarktové stavy, či si neublížia, vyzývam všetkých chovateľov - sem sa s videjkami klbčenia sa vašich freťuliek s komentárom, či sa jedná ešte o nevinnú hru. Aspoň sa zabavíme a stanovíme si hranice nebezpečnosti pre neskúsených zoznamovateľov fretiek
Ďakujem _________________ Adelka - navzdy v nasich srdieckach
http://picasaweb.google.sk/malajuha |
|
Návrat hore |
|
 |
MajaZ Admin

Založený: 07.07.2004 Príspevky: 3610 Bydlisko: Šamorín
|
Zaslal: Nedeľa 26.Júl. 2009 21:09 Predmet: |
|
|
Tak toto povazujem za este velmi nezne zoznamovanie sa... ...u nas to vyzeralo este horsie...
Nebezpecne to zacina byt, ked je to na sitie, resp. jedna fretka sa zacne tej druhej bat, ale tak, ze pisti od strachu, len co ju zbada. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Nedeľa 26.Júl. 2009 21:33 Predmet: |
|
|
no.. Maji, ja som si velmi chcela vziat k srdcu tvoju radu - zavri do izby a bez na pivo, ale nemam na to srdce a bojim sa ich neoddelit od seba.... ono to vyzera v reali skutocne dost hrozivo, preto by som uvitala nejake videjka... to by ma urcite upokojilo a asi aj ostatnych strachopudov  _________________ Adelka - navzdy v nasich srdieckach
|
Návrat hore |
|
 |
edicia Člen SKCHF

Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2793 Bydlisko: Bratislava
|
|
Návrat hore |
|
 |
Anubis Člen SKCHF

Založený: 02.04.2009 Príspevky: 195 Bydlisko: Košice
|
|
Návrat hore |
|
 |
Witch Člen SKCHF

Založený: 11.05.2005 Príspevky: 1227 Bydlisko: Senkvice
|
Zaslal: Sobota 01.Aug. 2009 16:22 Predmet: |
|
|
No ludkovia, vsetky videjka su tazka pohoda. Adelka to je fakt pohodicka, je to slabota, to budu kamosky.
Ak este budem mat nervy na to natocit nasu Dorku a Seli, tak to by som dala ako prikladne video, ako to nema vyzerat. Nepustam ich spolu, musime oddelene. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pondelok 03.Aug. 2009 20:59 Predmet: |
|
|
Dakujem baby, čo som videla teraz, to su naozaj pohodové videjká Juj, witch, nerada by som ich trápila, no také videjko by bolo asi naozaj výborný príklad... aj keď len pársekundové... Tiež mi však trhá srdce ich vidieť sa mlátiť... Ony sa potom mlátili oveľa viac než je na tomto videjku, čo tu máme  _________________ Adelka - navzdy v nasich srdieckach
|
Návrat hore |
|
 |
Maribell Super medium

Založený: 18.07.2008 Príspevky: 221 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: Nedeľa 29.Aug. 2010 21:19 Predmet: |
|
|
Edicia.. tvoj Stinky je aky zvlastny fretacik to co ma na chrbate je uzastne.. krasny |
|
Návrat hore |
|
 |
edicia Člen SKCHF

Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2793 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Nedeľa 29.Aug. 2010 23:25 Predmet: |
|
|
maribell tu bol este malinky asi vo veku tvojho maleho teraz je uz celkom iny ale peknucky stale )) jooj ani by som nepovedala ze bol taky krpaty  _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Dominkaa Člen SKCHF

Založený: 03.06.2010 Príspevky: 180
|
Zaslal: Pondelok 30.Aug. 2010 17:51 Predmet: |
|
|
aj moj ma na krku take biele fliacky, asi to ma po ockovi - je to Stinkyho syn takze z toho vyrastie? |
|
Návrat hore |
|
 |
|