Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Mima Člen SKCHF

Založený: 18.01.2005 Príspevky: 191 Bydlisko: Pezinok
|
Zaslal: Utorok 30.Aug. 2005 15:05 Predmet: |
|
|
A este dlho bude . Ale urcite o trosku menej, lebo Ta zamestnava Betulka.
Veterinara by som naozaj riadne zvazila. Urcite si vyber takeho, ktory uz robil "X" kastracii fretkam. Pretoze tam je velmi nebezpecne davkovanie narkozy. Ak to vet presvihne..... , je to nezvratne. Ja som tak prisla o svojho prveho fretaka. Po narkoze sa preberal tri dni a to stracal rovnovahu a tahal nozicky za sebou. Bol uplne mimo, bol to strasny pohlad . |
|
Návrat hore |
|
 |
Jordi Ferret profesional

Založený: 20.01.2005 Príspevky: 3242 Bydlisko: ČR - Olomoucký kraj - Prostějov
|
Zaslal: Utorok 30.Aug. 2005 16:43 Predmet: |
|
|
Bublinko nevěšej hlavu. Já to nechci zakřiknout, ale například Medulka po odstavu mladých další říji nedostala. Její maminka ano. A Proto zatím na kastraci nepomýšlím. Třeba také nebudeš muset myslet na ni hned.  |
|
Návrat hore |
|
 |
Bublinka E-shop

Založený: 01.12.2004 Príspevky: 892 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Streda 31.Aug. 2005 8:52 Predmet: |
|
|
jeskovi voci .... co ma este caka...preco musia mat zvieratka ruju viackrat do roka? nestacim im tak dvakrat? maximalne? strasne ...nechcem sa uz pozerat ako trpi zvieratko ..viem zej e kazde ine ale aj tak ak nahodou pri ruji bude zase upadat do apatie a znizovat hmotnost tak neviem neviem...  |
|
Návrat hore |
|
 |
JIRKA Ferret profesional

Založený: 09.07.2004 Príspevky: 331 Bydlisko: Prostějov-ČR
|
Zaslal: Sobota 10.Sep. 2005 8:56 Predmet: |
|
|
Držím palce aby zákroky u veterináře probíhaly v pohodě _________________ JIRKA |
|
Návrat hore |
|
 |
Mária.F Člen SKCHF

Založený: 03.09.2005 Príspevky: 427 Bydlisko: Bánovce nad Bebravou
|
Zaslal: Sobota 10.Sep. 2005 22:20 Predmet: |
|
|
Ja som teraz z toho všetkého,čo som prečítala,dosť mimo.Už raz som prišla o fretku,ktorá ledva mala rok a doktor nevedel čo jej je tak ju dopoval injekciami.Po troch dňoch trápenia nakoniec zaspala navždy.Bola som zlomená,ale spomienky na ňu sú v srdci.Bolo to naše malé srdiečko,ktoré nám dávalo svetlo každý deň.Dnes máme doma dve fretky,ale ona má stále svoje miesto v našich srdciach a dosť často na ňu spomíname.
Pevne verím,že sú veterinári,ktorí vedia,čo sa patrí.Ja som osobne pre fretky zmenila veterinára,ale na psov je zas tento doktor odborník.  |
|
Návrat hore |
|
 |
Bublinka E-shop

Založený: 01.12.2004 Príspevky: 892 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Nedeľa 11.Sep. 2005 9:59 Predmet: |
|
|
Mno mame teraz dve fretuly a caka nas ockovanie pre oboch takze menim jednoznacne veterinara.Aj ked ten nas povodny sa postaral o korytnacky uplne skvele,tak fretky asi nie mno shak si snad vyberieme
Boli sme na Ritinom hrobe,ale stale ta slzicka do oci sa vtisne
Urcite na nu nezabudneme  |
|
Návrat hore |
|
 |
JIRKA Ferret profesional

Založený: 09.07.2004 Príspevky: 331 Bydlisko: Prostějov-ČR
|
Zaslal: Piatok 16.Sep. 2005 9:49 Predmet: |
|
|
Podle mne je to právě v tomhle. Některý veterinář je odborník třeba na kočky a jiný zase na fretky. Jenže je dost těžké to dopředu poznat. _________________ JIRKA |
|
Návrat hore |
|
 |
|