Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Bublinka E-shop

Založený: 01.12.2004 Príspevky: 892 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Sobota 10.Sep. 2005 17:30 Predmet: Eddy |
|
|
Ahojte sheci, rada by som Vam predstavila novy prirastok v nasaej rodine a to maleho EDDYho.
http://album.fretka.sk/?alb=Bublinka
je tam len jedna fotka ale pribudnu dalsie v blizkej dobe...  |
|
Návrat hore |
|
 |
Lhondhoo Ferret profesional

Založený: 22.01.2005 Príspevky: 827 Bydlisko: Hlohovec
|
Zaslal: Sobota 10.Sep. 2005 20:01 Predmet: |
|
|
No tak to sa uz tesim!  |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka Člen SKCHF

Založený: 06.07.2004 Príspevky: 604 Bydlisko: Dolný Kubín
|
Zaslal: Nedeľa 11.Sep. 2005 6:29 Predmet: |
|
|
Bublinka, gratulujeme k novému prírastku, je chutnučký. |
|
Návrat hore |
|
 |
Bublinka E-shop

|
Zaslal: Nedeľa 11.Sep. 2005 9:54 Predmet: |
|
|
Dakujem,su na vyssie uvedenom linku doplnene nejake fotecky, takze maly Edko - Kojotovy sa u nas udomacnuje velmi statocne uz nas aj kusol tymi vyrastajucimi zubkami Ma skvely apetit, ma sa k zivotu, aj Betulku rad provokuje ale netrufam si ho este nechat sa hrat s Betulou ktora je ako triskac
Edko velmi rad smejdi po baraku je to super t ka 25 cm gulicka ked sa flaka po izbe Mno mame radost sheci z neho len uz nech trocha narastie nech sa mozu hrat s Betkou  |
|
Návrat hore |
|
 |
Jordi Ferret profesional

Založený: 20.01.2005 Príspevky: 3242 Bydlisko: ČR - Olomoucký kraj - Prostějov
|
Zaslal: Nedeľa 11.Sep. 2005 20:19 Predmet: |
|
|
Bublinka: Pokud Betka malého nebije, je zbytečné je oddělovat. nech je spolu, uvidíš, že malý za ní ještě bude chodit. Medulka když byla malá, batolila se za Frodem a a když ho neviděla, tak ho hledala. Jinak Elfi je pernamentně s maminkou a Frodem. žádná separace tu není a ani nebyla.  |
|
Návrat hore |
|
 |
Bublinka E-shop

|
Zaslal: Nedeľa 11.Sep. 2005 21:47 Predmet: |
|
|
To Jordi: Betula je tak trocha temperamenta a divsia,lieta po baraku akotriskac, skusala som ju nechat pri malom ale sa bojim ze ho kusne viac nez je treba,ona zatial este nekontroluje velmi stisk len pusti ak zvysim hlas.Bojim sa aby malemu neublizila aj ked nechtiac.Ona ho sem tamolizeked jej dovolime onucha mu prdelku,ale samozrejme ako fretka tak hryzie a hned krk a chcela si ho odvliect zo sebou.Tak sa snazime aby ho stale mala na ociach nech vie ze je nas ale netrufam si koli jej hyperaktivnej loveckej povahe ju s malym nechat.Jemu este len vyrastaju zuby resp.sa prezubuje.Tak neviem...  |
|
Návrat hore |
|
 |
Mousy Ferret profesional

Založený: 02.08.2004 Príspevky: 562 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Pondelok 12.Sep. 2005 7:58 Predmet: |
|
|
Gratulujem este raz k novemu prirastku je naozak rozkosny a ten maly chvostiiicek  |
|
Návrat hore |
|
 |
Miki Ferret profesional

Založený: 08.07.2004 Príspevky: 957 Bydlisko: Brezno
|
Zaslal: Pondelok 12.Sep. 2005 10:55 Predmet: |
|
|
To Bublinka:
Gratulujem a odporucam ak mas moznost, natoc si ho na kameru. My sme sa teraz tak nasmiali, ked sme si pozerali videa ked bola Miska este mala... |
|
Návrat hore |
|
 |
Bublinka E-shop

|
Zaslal: Pondelok 12.Sep. 2005 12:18 Predmet: |
|
|
To Miki: dakujem ale my nemame kameru a ani DVD my sme taki skromni z tej strednej vrstvy ktora na vsetko vlastne v tejto dobe doplaca
a ver mi je mi to velmi luto aj koli deckam aj koli tym fretulkam a koli Rite Viem velmi dobre co popisujes.Sme uplne ocareni nasimi fretulkami ,su uzasne a krasne,kazde je ine ale Betulka je ostra samicka a Edushko bude povahou asi Kojotovy kuse a sklbe shetko co vidi a to mu vyrastaju este len zubky  |
|
Návrat hore |
|
 |
Tunde Ferret profesional

Založený: 07.07.2004 Príspevky: 1714 Bydlisko: Bratislava,Znojmo
|
Zaslal: Pondelok 12.Sep. 2005 13:02 Predmet: |
|
|
Bubli,ale ved Kojot je anjelik , nekuse,netrha  |
|